Τρόποι Πληρωμής

  1. Αρχική
  2. Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή

Επιλέγοντας την αντικαταβολή σαν τρόπο πληρωμής, κατά την παραλαβή των προϊόντων, πληρώνετε το οφειλόμενο ποσό στον ταχυμεταφορέα. Σε αυτή τη περίπτωση, πρέπει να καταβάλετε την τιμή των παραγγελθέντων ειδών μαζί με το κόστος παράδοσης (ΠΡΟΣΟΧΗ! Το κόστος μεταφοράς δεν σχετίζεται με το κόστος αντικαταβολής) στον ταχυμεταφορέα κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Κόστος Αντικαταβολής: 1.50
Δωρεάν Αντικαταβολή για αγορές άνω των 50 €

 

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με e mail στo info@memoriaessence.gr υπ ΄όψιν  MEMORIA ESSENCE το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης εκκινεί από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου). Σε αυτή την περίπτωση, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη εξ ολοκλήρου. Οι αριθμοί λογαριασμού είναι οι παρακάτω:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΣ: 09101424845
IBAN: GR6401100910000009101424845
Δικαιούχος:MEMORIA ESSENCE AND BEAUTY EE

 

3. Πληρωμή στο κατάστημα

Εάν επιλέξετε “πληρωμή στο κατάστημα” για να πληρώσετε την παραγγελία σας, μόλις ολοκληρωθεί η συλλογή των προϊόντων, θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά με e-mail ή τηλεφωνικώς, ώστε να την παραλάβετε.
Στο φυσικό μας κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή κάρτα (πιστωτική-χρεωστική).

 

4. Κάρτα (πιστωτική-χρεωστική)

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, μεταφέρεστε στη σελίδα της Τράπεζας και από εκεί ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας. Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, προπληρωμένη κάρτα εκδόσεως Visa, MasterCard, Maestro, & Diners όλων των τραπεζών. Η πληρωμή με κάρτα σε εμάς είναι ασφαλής και τα προσωπικά σας δεδομένα κρυπτογραφούνται και προστατεύονται.