Πολιτική Επιστροφών

  1. Αρχική
  2. Πολιτική Επιστροφών

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι από κάποιο προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε και εμείς θα σας το αντικαταστήσουμε με ένα νέο. Oι επιστροφές εμπορευμάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:
    1. Η επιστροφή των εμπορευμάτων να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.
    2.  Τα εμπορεύματα να είναι σε άριστη κατάσταση και όχι χρησιμοποιημένα ή ανοιγμένα, εντός της αρχικής τους συσκευασίας και να συνοδεύονται από όλα τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα της συναλλαγής (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο και Δελτίο Αποστολής).
    3.  Για λόγους υγιεινής οι επιστροφές/αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για καλλυντικά είδη(είδη μακιγιάζ, είδη στοματικής υγιεινής κ.λ.π) και κοσμήματα αυτιών (σκουλαρίκια) και γενικότερα είδη που έρχονται σε επαφή με το δέρμα για να χρησιμοποιηθούν.


Επιστροφή προϊόντων
Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας ταχυδρομικά με ACS  Courier στη διεύθυνση Οδυσσέως 20, Αχαρναί, Αττικής.
Οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντων γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 2102440798 ή μέσω e-mail στο οποίο υπάρχει Θέμα «ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ». 
Αν ο αγοραστής επιλέξει την επιστροφή κάποιου προϊόντος που παρέλαβε από εμάς τότε, έχει την εξής δυνατότητα:

    1. Επιστροφή του προϊόντος και αλλαγή με άλλο προϊόν ίσης αξίας.
    2. Επιστροφή του προϊόντος και αγορά άλλου προϊόντος μεγαλύτερης αξίας και καταβολή υπολοίπου ποσού.

Σε αυτήν την περίπτωση, το κόστος αποστολής φτάνει στα …. καθώς χρεώνονται … για την αποστολή του νέου δέματος εντός Αττικής και …. εκτός Αττικής και άλλα …. για την παραλαβή του παλιού και επιστροφή στην έδρα μας.